Jornada de portes obertes

A través d'aquestes jornades podem conèixer-nos mútuament i compartir amb tu nostra visió i presentació dels estudis de Grau en Turisme. Aquestes trobades representen, al seu torn, una excel·lent oportunitat per mostrar-te les instal·lacions en les quals impartim la formació.

Serà un plaer poder conèixer-te personalment, compartir amb tu nostra visió del sector turístic global i presentar-te els estudis de Grau en Turisme, així com mostrar-te les instal·lacions on impartim la formació.

Esperem transmetre't la nostra passió pel món del turisme i l'orgull que per a tots nosaltres significa portar 45 anys formant i orientant experts professionals del sector turístic.

Més de 10.000 exalumnes nacionals i internacionals han passat per les nostres aules i, en l'actualitat, un gran nombre d'ells ocupa càrrecs de gran responsabilitat, on estan projectant la seva carrera professional gràcies al Turisme.

Actualment no hi ha cap jornada de portes obertes prevista, de tota manera si vols fer-nos qualsevol consulta al respecte, només cal que emplenis el formulari següent:

*Camps obligatoris